Preview Mode Links will not work in preview mode

PK4You Podcast

Apr 28, 2019

Best een verandering in de tijd. Nu The Voice Kids en toen de Miniplaybackshow. Is dat een goede verbetering voor de kinderen of juist niet? Ik vergelijk beide tijden en shows in deze podcast. Veel luisterplezier.


Apr 25, 2019

Benieuwd hoe ik het vertrouwen van mijn paard en ook van mezelf vergroot op spannende momenten? Dit is het vervolg op de podcast 'voorjaar met je paard buiten trainen' en hierin vertel ik wat ik leerde van Tristan Tucker en wat ik gebruik in mijn trainingen en tijdens de trainingen van mijn leerlingen en hun paard....


Apr 22, 2019

Ben je weleens gespannen als je met je paard gaat rijden in een spannende rijbaan of langs iets engs? Ik wel, bijv. de eerste keer weer in de buitenrijbaan in het voorjaar. Hoe het ging, vertel ik in deze podcast. Hoe ik het oplos? Dat kan je horen in deel 2, de podcast 'Vertrouwen geven aan en hebben in je paard'. Veel...


Apr 18, 2019

Als het weer een beetje wisselvallig is, vooral in voor- en najaar, is het Het gesprek van de stal: 'moet het deken op of af? Hoeveel gram doe jij op? Alleen 's nachts of ook overdag? Deze discussie in paardenland bespreek in in de podcast.

Veel luisterplezier.


Apr 16, 2019

De weg naar het zwembad via de kleedhokjes, is met een baby en peuter een hele beleving. Luister naar de podcast en hoor hoe ik met mijn gezin deze weg aflegde tijdens ons weekend in Landal. Veel luisterplezier.